Ponudba

Osnovni paket zajema dva fotografa za celodnevno fotografiranje. V kolikor je vaša poroka krajša ali bi potrebovali le enega fotografa, nas kontaktirajte in se bomo dogovorili za prilagojeno ponudbo.

Poročno fotografiranje

1200
  • 600 digitalnih fotografij
  • 100 tiskanih fotografij v škatlici
  • dva fotografa
  • celodnevno fotografiranje
  • vključeni potni stroški

Poročni video

1000
  • 7-minutni video
  • snemanje zvoka
  • dva snemalca
  • celodnevno snemanje
  • vključeni potni stroški

Pogosta vprašanja

Na “klasični” poroki navadno narediva 4000-5000 fotografij in izmed teh izbereva 600 najboljših. Te so barvno obdelane, kar pomeni, da so fotografije barvno usklajene, skušava slediti tudi trenutnim fotografskim trendom. Fotografije prevzameta digitalno, v zasebni spletni galeriji, ki jo lahko s povezavo delita tudi sorodnikom in prijateljem.

Da. Izbor fotografij za obdelavo prepustite nama, saj je izbrati med 4000 do 5000 fotografij, kot jih narediva v enem poročnem dnevu, lahko zahtevno. Če bi rada fotografovemu izboru dodala še svoje fotografije, lahko to naredimo preko zasebne spletne galerije.

Izmed končnih 600 fotografij izbereva 100 takih, ki najbolje prikazujejo zbodbo vajinega dneva. Fotografije so natisnjene na FineArt Canson papir in pripravljene v ročno izdelani škatlici. Pri VEČNOSREČNA.SI verjamemo v tisk, saj je tiskana fotografija v trenutnem digitalnem svetu nekaj res posebnega. Redko se zgodi, da se zberemo ob zaslonu in gledamo fotografije. Fotografije v škatlici so namenjene, da jih lahko takoj pokažene staršem in prijateljem, ki vas bodo obiskali po poroki.

Odvisno. Včasih niti ne. Predlagava pa, da se posvetujeta, koliko vama fotografije pomenijo. Izbor dveh fotografov pomeni, da lahko fotografirava pripravo neveste in ženina, dogodke zajameva iz dveh zornih kotov, fotografiranih je več trenutkov, pa tudi čisto iz tehničnega vidika, si lahko dva fotografa v primeru zapletov neopazno pomagata.
Cena za izbor samo enega fotografa se prilagodi.

Nevesto običajno fotografira Žiga, ki lahko začne, ko nevesta začne s pripravami, običajno ostane do torte oz. meta šopka. Rok, ki skrbi za  fotografije ženinov, pa začne s pripravami ženina in zaključi okoli večerje. Fotografiranje po 1.00 uri zjutraj več ni zajeto v osnovni ceni.

Sit fotograf je dober fotograf! 🙂

Do 200 km skupnih potnih stroškov fotografov je vključenih v ceno. Daljše poti zaračunava po 0,35€ na kilometer.

Na spletni strani objaviva 10 fotografij z vsake poroke, ki jih izbereva za potrebe lasnih referenc in promocije, občasno pa objavimo še kakšno celotno poročno zgodbo (60-100 fotografij). Fotografije, končni izdelek, prevzameta digitalno v zasebni galeriji.

Fotografije so avtorsko delo fotografa. Če avtor svojih pravic ne prenese na drugo osebo s pisno pogodbo ali vsaj pisnim soglasjem, vse pravice ostanejo njegove. Fotografije lahko stranka za lastne namene objavi na socialnih, tiskanih ali drugih omrežjih, če pri tem navede avtorja. Uporaba za komercialne namene se ureja s pogodbo.

Sedem je pravljična številka in v takšnem času je možno prikazati poročno zgodbo na čaroben in kreativen način 🙂

Dodatna ponudba

Polaroidni fotoaparat, ki takoj natisne sliko, je zelo zabaven pripomoček za svate. V ceno 35€ poleg izposoje dobita še pisalo in prazen album, ki vama ga tekom poroke oblikujejo vajini bližnji. Cena filma je 10€ / 10 slik.

V kolikor želita svatom ob slovesu podariti kakšno izmed fotografij, ki smo jih naredili tekom dneva, jih lahko natisnemo na licu mesta. Cena je 0,5€ / fotografijo (10 x 15 cm).