Ponudba

Osnovni paket zajema dva fotografa za celodnevno fotografiranje. V kolikor je vaša poroka krajša ali bi potrebovali le enega fotografa, nas kontaktirajte in se bomo dogovorili za prilagojeno ponudbo.

Osnovni paket

1000
 • do 600 digitalnih fotografij
 • 100 tiskanih fotografij
 • dva fotografa
 • celodnevno fotografiranje
 • vključenih 200 km potnih stroškov

Dodatne storitve

po izbiri
 • ZAHVALNE FOTOGRAFIJE
  0,5€ / fotografijo
 • POLAROID
  35€ najem
  1€ / fotografijo
 • FOTOGRAFIRANJE PO 1:00
  50€ / h
 • POTNI STROŠKI
  0,35€ / km
 • ODKUP ORIGINALOV
  (RAW ali neobdelani .jpg)
  0,5€ / datoteko

Družinska fotografija

100-130
 • DIGITALNO FOTOGRAFIRANJE
  družine / nosečnice / pari / portreti
  20 obdelanih fotografij
  5 natisnjenih fotografij
 • FOTOGRAFIRANJE NA FILM
  družine / nosečnice / pari / portreti
  40 digitaliziranih fotografij
  10 natisnjenih fotografij
 • PO IZBIRI (Z DOPLAČILOM)
  obdelava dodatnih fotografij
  tisk dodatnih fotografij

Osnovni paket

do 600 digitalnih fotografij
Na poroki navadno narediva 4000-5000 fotografij in izmed teh izbereva do 600 najboljših, ki gredo v obdelavo, ki nekoliko oponaša videz priljubljenih barvnih in črnobelih fotografskih filmov. Fotografije so v ločljivosti za A4 tisk in jih dobita najprej preko spletnih storitev za izmenjavo datotek (Dropbox, WeTransfer ali SmugMug), kasneje pa še na USB ključku.
možnost izbora fotografij
Izbor fotografij za obdelavo lahko prepustite nama, lahko pa jih izbereta tudi sama, in sicer preko spletne galerije SmugMug, ki je zaščitena z geslom in do nje lahko dostopata samo vidva.
100 tiskanih fotografij
Ko so vse fotografije pripravljene, izbereva 100 najboljših, ki prikazujejo vajino poročno zgodbo. Le-te gredo v tisk, izročiva pa vama jih v ročno izdelani škatlici.
dva fotografa
Na terenu sva navadno dva fotografa (na krajšo poroko, za katero se dogovorimo posebej, lahko pride tudi samo en), tako da ujameva vse pomembne trenutke z več zornih kotov. Poleg tega najprej fotografirava ločeno in tako dokumentirava priprave ženina in neveste, ki se največkrat urejata vsak na svojem domu.
celodnevno fotografiranje
Žiga, ki je specializiran za fotografiranje nevest, lahko začne z delom že zjutraj ob 7.00 in konča naslednji dan ob 1.00, ko nevesta odda svoj šopek. Njegov delavnik tako znaša do 18 ur. Rok, mojster za ovekovečenje ženinov, pa navadno začne malo kasneje in konča po prvem plesu. Na delu je okrog 12 ur.
vključenih 200 km potnih stroškov
V kolikor sta od Ljubljane oddaljena manj kot 100 km, si ne delajta skrbi, saj je v ceno zajetih do 200 km vožnje / fotografa. Vsak naslednji kilometer pa se vama bo zaračunal po 0,35€.
objava na spletni strani
Na spletno stran naložimo 10 najboljših fotografij z vsake poroke, občasno pa objavimo še kakšno celotno poročno zgodbo (60-100 fotografij) – seveda s privoljenjem stranke.

Dodatne storitve

Zahvalne fotografije
Na terenu lahko tiskava zahvalne fotografije, ki jih podarita svatom ob njihovem odhodu. Z vajinim blagoslovom izbereva eno izmed fotografij, ki so nastale tekom dneva, jo obdelava in natisneva na fotografski papir. V kolikor želita, da se fotografije vstavijo ali prilepijo v zahvalne zloženke ipd., morata le-te priskrbeti vidva.

Cena: 0,5€ / fotografijo

Polaroid
Polaroid je fotoaparat, ki takoj natisne majhno fotografijo. Pospravljen je v lep usnjen kovček, ki ga prineseva na poroko in prepustiva svatom, da se fotografirajo med seboj in vama uredijo prisrčen album s posvetili, dobrimi željami, nasveti … V ceno so vključeni tudi album, samolepilne nalepke za fotografije in pisalo.

Cena: 35€ najem in album
1€ / fotografijo

Fotografiranje po 1:00
Žiga ostane na poroki do 1:00. Tako ujame še svečani trenutek, ko mladoporočenca zarežeta v torto, malo zatem pa nevesta odda šopek. V kolikor si želita, da bi ostal na zabavi še pozno v noč, pa bo potrebno doplačilo 50€ / uro.

Cena: 50€ / uro

Potni stroški
V osnovni paket so zajeti potni stroški do 200 km / fotografa. V kolikor bi naredila daljšo pot, pa se vsak nadaljnji kilometer zaračuna po 0,35€.

Cena: 0,35€ / km

Odkup originalov
Če želita dobiti originalne (neobdelane) fotografije, vama jih lahko pošljeva v formatu RAW ali JPEG.

Cena: 0,5€ / datoteko

Družinska fotografija

Digitalno fotografiranje - 100€
 • 90 minut fotografiranja v naravi
  Narava je po našem mnenju najboljša lokacija za družinsko in ljubezensko fotografijo. Ker fotografiranje poteka zunaj, je nekoliko odvisno od vremena, tako da moramo biti prilagodljivi, saj bo dogovorjeni termin morda potrebno prestavljati. Fotografiranje z enim fotografom traja okrog 90 minut, najboljši čas pa je zjutraj (samo med vikendom) ali pozno popoldne (cel teden).
 • 20 obdelanih fotografij
  Izbor fotografij za obdelavo lahko prepustite fotografu, lahko pa jih izberete sami, in sicer preko spletne galerije, do katere je dostop mogoč samo z geslom.
 • 5 natisnjenih fotografij
  Izmed obdelanih fotografij izberemo 5 najboljših in jih natisnemo v velikosti A5 (15 x 21 cm) na vrhunski Canson Infinity Rag Photographique 310g papir.
 • Do 100 km potnih stroškov
  V kolikor ste od Ljubljane oddaljeni manj kot 50 km, doplačilo za potne stroške ni potrebno. Vsak naslednji kilometer pa se vam bo zaračunal po 0,35€.
 • Izdelke lahko pošljemo po pošti
  Natisnjene fotografije lahko pošljemo po pošti. Fotografije v kuverti dobro zavarujemo, tako da se med transportom ne poškodujejo.
 • Možno je naročiti tudi darilni bon
  V kolikor bi želeli naše storitve pokloniti nekomu v dar, vam lahko pošljemo bon za družinsko, nosečniško, zaročno ali portretno fotografiranje. Pošiljanje bona je brezplačno.
 • Objava na spletni strani
  Z vašim dovoljenjem naložimo 10 najboljših fotografij na spletno stran.
Fotografiranje na film - 130€
 • 90 minut fotografiranja v naravi
  Narava je po našem mnenju najboljša lokacija za družinsko in ljubezensko fotografijo. Ker fotografiranje poteka zunaj, je nekoliko odvisno od vremena, tako da moramo biti prilagodljivi, saj bo dogovorjeni termin morda potrebno prestavljati. Za ujemanje trenutkov na filmski trak je specializiran fotograf Žiga.
 • 1 barvni in 1 črnobeli film
  Kot barvni film se uporablja portretni Fuji Pro 400H, ki ga damo razviti v specializiran studio, kot črnobeli film pa je prva izbira Iflord Delta 100, ki ga Žiga lastnoročno razvije v svoji temnici. Na željo stranke pa lahko seveda fotografiramo tudi z drugimi filmi.
 • 10 natisnjenih fotografij
  5 barvnih fotografij natisne Rok na Canson Platine Fiber Rag 310g papir, 5 črnobelih fotografij pa razvije Žiga v temnici na Ilford Multigrade Art 300g papir.
 • 40 digitaliziranih fotografij
  Najboljših 40 fotografij z obeh filmov se poskenira v ločljivosti za A4 tisk.
 • Do 100 km potnih stroškov
  V kolikor ste od Sodražice oddaljeni manj kot 50 km, doplačilo za potne stroške ni potrebno. Vsak naslednji kilometer pa se vam bo zaračunal po 0,35€.
 • Izdelke pošljemo po pošti
  Natisnjene fotografije lahko pošljemo po pošti. Fotografije v kuverti dobro zavarujemo, tako da se med transportom ne poškodujejo.
 • Možno je naročiti tudi darilni bon
  V kolikor bi želeli naše storitve pokloniti nekomu v dar, vam lahko pošljemo bon za družinsko, nosečniško, zaročno ali portretno fotografiranje. Pošiljanje bona je brezplačno.
 • Objava na spletni strani
  Z vašim dovoljenjem naložimo 10 najboljših fotografij na spletno stran.
Po izbiri
 • Obdelava dodatnih fotografij
  V ceno 100€ je zajetih 20 obdelanih fotografij, ki ji dobite preko spleta. V kolikor želite, da obdelamo več fotografij, bo potrebno doplačilo 1€ / fotografijo.
 • Tisk dodatnih fotografij
  Tisk dodatnih fotografij se obračunava po ceniku.